Nyheter
Åpen Artikkel
ICS til Note, SII og Tablets i 2012
1

ICS til Note, SII og Tablets i 2012

av Theodor Hellesvik28/10/2011

Det er mange tanker om Google’s nyeste Android-versjon, Ice Cream Sandwich (ICS). Operativsystemet er dessverre kjent for å ha litt problemer med å holde enheter oppdatert når nye versjoner slippes, eller leverandører har for mange endringer på Android som gjør at det tar lang tid før de oppdaterer programvaren for sine enheter.

Ice Cream Sandwich til enkelte Samsung telefoner

Mange telefoner som ble lovt Gingerbread sitter enda fast på Froyo. Mange vil nok skylde på Google, men det er ikke der problemet stammer fra.

Samsung Italia kom i dag ut med en liste over bekreftede telefoner og nettbrett som får Ice Cream Sandwich i andre kvartal 2012:

 • Galaxy SII
 • Galaxy Note
 • Galaxy Tab 10.1
 • Galaxy Tab 8.9
 • Galaxy Tab 7.7
 • Galaxy Tab 7.0 Plus

Ingen grunn til bekymring

Om du ikke finner enheten din på lista er det ingen grunn til bekymring, ihvertfall ikke enda. Lista Samsung har lagt fram er kun de bekreftede modellene, og det er en god start. Det kommer kanskje flere så det er bare å følge med videre. For USA er det kanskje litt verre der alle operatørene har egne modeller, så det forundrer meg ikke om det tar mer enn et år for dem.

Om du er som meg og synes det er lenge å vente kan du jo roote telefonen din. Det kommer nok mange ROMs i de kommende månedene.

Kilde: Phandroid

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Theodor Hellesvik

Jeg går førsteåret på videregående (studiespes.). Har en Samsung Galaxy S II og digger Android. Bor for tiden i Tromsø men har tenkt meg på utveksling til USA i 2012/13-skoleåret. Om du vil vite mer kan du enten spørre meg på facebook eller evt. følge meg på twitter der jeg er ganske aktiv.

1 Kommentarer
 • Jens Nymoen
  30/10/2011 at 05:03

  Dette er dessverre apple sin store styrke at når de kommer med nytt OS, så går det ikke 1 år før de eldre modellene får det. Jeg synes google og produsentene har en del å gå på der. Det er også for ille at custom os/rom skal klare å komme ut før produsentene klarer det.

Skriv kommentar