Nyheter
Åpen Artikkel
iOS mer ustabilt enn Android
2

iOS mer ustabilt enn Android

av Willem Schildkamp03/02/2012

Android får ofte pepper for å være fragmentert, ustabilt og i det hele tatt hakket dårligere enn sin konkurrent iPhone. Nå kan det vise seg at denne antagelsen ikke helt stemmer med virkeligheten.

Apper kræsjer oftere på iPhone

Crittercism, et firma som forsker rundt nettopp app-stabilitet har kommet frem til overraskende resultater etter å ha sjekket mer enn 214 millioner app-oppstarter på iOS og Androidenheter i perioden mellom november og desember i fjor. Faktisk kræsjer apper oftere på iOS enn på Android, noe grafen under viser.

Studien sier ingenting om årsaken til krasjene, og det faktum at iOS ikke like tydelig varsler brukeren om slike krasj (i iOS blir du bare sendt tilbake til startskjermen, mens du i Android får opp en ‘Force Close’ melding) kan være medvirkende årsak til at mange brukere oppfatter iOS som mer stabilt.

Kilde: phandroid.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Willem Schildkamp

Er litt over middels opptatt av mobile eneheter, og teknologi generelt. Spesielt opptatt av brukervennlighet og tilgjengelighet, uansett system. Har jobbet med data i over 20år, nå som IKT koordinator i en middels stor bedrift der jeg trives helt utmerket.

2 Kommentarer

Skriv kommentar