Nyheter
Åpen Artikkel
Kom og treff den neste Galaxy’en!
1

Kom og treff den neste Galaxy’en!

av Oskar G. Paulsrud18/04/2012

For noen dagersiden fikk vi invitasjon fra samsung til Unpacked eventet med «Come and meet the next Galaxy». Men hvem er denne neste Galaxy telefonen?

Det har gått rykter rundt Galaxy S III og Galaxy S II plus siden før CES i Januar i år. Nå etter flere måneder har Samsung endelig sendt ut en invitasjon, men i mellomtiden har det kommet så mange rykter at hva skal man egentlig tro på?

 

Jeg som journalist, leser nyheter om dette hver dag, men når jeg skal sette meg ned og skrive noe om det, så er det så mye at ingenting blir troverdig. Vi har sett mange forskjellige bilder, og fått mange forskjellige spesifikasjoner. Senest i dag rapporterte flere nyhetssider, blandt annet Mobili «Bør vi skru ned Galaxy S III-forventningene?» Med refferanse til en CNET artikkel med en troverdig annonym kilde.

Hva er blir egentlig denne neste Galaxy-enheten?  Vi reiser ned til London for å dekke eventet og skal prøve å få til en liveblogg! (lover ingen ting)

 

Hva tror du kommer? Si din mening i kommentarfeltet

Kilde: Mobili, CNET

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

1 Kommentarer
  • tronnw
    20/04/2012 at 15:03

    Dette blir spennende så se hva Samsung kommer med det har vært mye rykter rundt denne telefonen, kanskje det blir min neste, har lyst på større skjerm enn det jeg har i dag

Skriv kommentar