Nyheter
Åpen Artikkel
Kristoffers app-favoritter
3

Kristoffers app-favoritter

av Kristoffer Thøring28/02/2011

Da var det min tur til å presentere mine topp 5 applikasjoner. Disse er applikasjoner jeg bruker nesten hver dag, som også kan gjøre hverdagen din en hel del enklere!

LauncherPro Plus

Først ut er min desidert største favoritt blant hjemmeerstatterne, LauncherPro Plus, som i tillegg til å bringe deg et fantastisk og smooth hjem gir deg widgeter i kjent Sense-stil. Disse bruker jeg mye da jeg liker å organisere bokmerker og kontakter i widgeter, slik at jeg har god tilgang på disse når jeg skulle trenge dem.

Du får lastet ned gratisversjonen på markedet, som du i tillegg kan oppgradere til Plus-versjonen ved å gå inn i innstillingsmenyen. Den koster ca. 18 kroner.

LauncherPro Plus

LauncherPro Plus

PowerAMP

Deretter kommer vi til en musikkavspiller som rett og slett banker musikkavspilleren til Android rett ned i støvlene. Ikke bare gir deg den suveren lydkvalitet som er et pluss for alle musikkelskere, men den støtter også de aller fleste lydformater. I tillegg liker jeg denne veldig godt på grunn av dens equalizer som gjør at jeg kan finstille den til min smak. Anbefales!

Fullversjonen koster oppunder 30 kr, men du får lastet ned en fullverdig prøveversjon som utløper etter 15 dager, slik at du kan bestemme deg om det er verdt pengene.

PowerAMP

PowerAMP

Tower Bloxx

For de som har tid til overs og ønsker et spill de kan slå ihjel litt tid med, anbefaler jeg Tower Bloxx. Dette spillet fant jeg i markedet etter å ha spilt nettversjonen som fungerer på samme måte. Oppdraget her er å time riktig og slippe husblokker oppå hverandre, og bygge så høyt tårn du klarer uten å skape ubalanse ved å bomme med blokkene.

Spillet er gratis og du finner det i markedet.

TowerBloxx

TowerBloxx

DnBNOR

Det skal ikke sies at alle er brukere av samme bank som meg, men for de som er det kan jeg anbefale denne DnBNOR-appen som raskt gir deg muligheten til å logge på nettbanken din ved hjelp av MinID, og diverse andre verktøy som valutakalkulator og oppgjørskalkulator, i tillegg til kanskje det viktigste; snarvei til sperring av kort for vi som ikke går rundt og husker på alle slags telefonnumre.

Denne appen er naturligvis gratis og finnes på markedet.

DnBNOR

DnBNOR

Facebook

Min siste anbefaling er en sosial app jeg bruker nesten hver dag for å holde kontakten gjennom Facebook. De fleste har nok dette allerede fra før, men den er uansett verdt en plass i min topp 5-liste. Den siste oppdateringen bragte oss også en høyt forespurt funksjon, nemlig chatting som fungerer slik det skal.

Appen finner du i markedet.

Facebook

Facebook

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Kristoffer Thøring
3 Kommentarer
  • 28/02/2011 at 07:36

    DnB Nor appen er 4mb. Jeg fatter ikke hvordan det er mulig å få den så stor engang?

  • 28/02/2011 at 13:54

    Som sosial app bruker jeg TweetDeck som funker veldig bra for de som bruker sosiale medier til å holde seg oppdatert istedenfor å kommunisere. Som chatting bruker jeg eBuddy.
    Så bruker jeg den norske appen SMSBanking (28kr) for å håndtere banktransaksjoner. Denne støtter de fleste banker som har SMS tjenester. Litt oppsett med dine egne kontoer, men så funker den veldig bra for enkle transaksjoner og saldo forespørsler.

Skriv kommentar