Nyheter
Åpen Artikkel
Lei av telefonen din?
0

Lei av telefonen din?

av Oskar G. Paulsrud29/11/2016

Enten du er lei av telefonen din, ønsker å skjule logoer, eller bare ønsker et nytt utseende på telefonen, så er det en mulighet uten å gjøre telefonen mer klumpete.

Blir ikke klissete

Ja du kan alltids maskere, pusse og spray-male, men med dagens unibody-design er det ikke like lett som det var før. Nå derimot, kan man gå på nett og bestille nytt skinn til telefonen. Det finnes flere levrandører av denne type produkt. De to største er kanskje dBrand og Slickwraps. Begge to holder til på andre siden av atlandteren, men har ikke uoverkommelige priser. De bruker folie laget av 3M, som er det samme mange bruker på bilene sine. Med andre ord, du trenger ikke bekymre deg for at de blir utslitte med det første, og du trenger ikke bekymre deg for at telefonen er klissete og ekkel den dagen du velger å ta dem av.

Mange valgmuligheter

Begge produsentene skjærer ut skinn til mange ulike modeller, i mange ulike materialer, som blandt annet skinnimitasjon, karbon, marmorimitasjon og ulike metaller. Fordelen med skinn sammenliknet med et deksel er at du beholder designet og tykkelsen, men kan alikevel gjøre så telefonen skiller seg ut. Ulempen er jo at det ikke beskytter like godt som et deksel. Du slipper riper og liknende, men det beskytter selvfølgelig ikke telefonen når du mister den fra ulike høyder i bakken.

Personlig er jeg stor tilhenger av skinn av denne typen, og foretrekker det fremfor et deksel. Dette er også en fin og billig julegave til noen som klager og ønsker seg ny telefon.

75%
25%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar