Nyheter
Åpen Artikkel
LG presenterer Optimus L9
0

LG presenterer Optimus L9

av Niklas Nygaard06/09/2012

LG Electronics presenterer et helt nytt medlem i sin L-serie som har et mål om gi kjøperne mest for pengene. Ikke bare på design, for det er ingen tvil om at LG Optimus L9 er en ganske lekker telefon, men også med innmaten. Der finner man en 1 GHz dual core prosessor og et 1 GB RAM minne. L9 er utstyrt med en skjerm på 4.7 tommer som igjen er backet opp med en batteristørrelse på 2,150mAh SiO. LG Optimus L9 kjører Android Ice Cream Sandwich (4.0)
Mobiltelefonen har også et kamera på 5 megapixler, pluss et VGA-frontkamera man kan bruke på videosamtaler.

Et bedre originaltastatur

Det kan virke som om LG har tatt litt lærdom av at en god del bytter ut det originale Android-tastaturet med for eksempel SwiftKey, (inkludert deres undertegnede) så hvorfor ikke gjøre dette på en bedre måte. På LG Optimus L9 kan man justere tastaturet om man liker å bruke en eller to hender. Den kan også tilpasses etter om man bruker høyre eller venstre hånden. Selve herligheten har de kalt for My Style Keyboard og dette er virkelig noe jeg gleder meg til å teste med egne hender.

Oversett fortløpende

Et annet interessant software som LG har puttet inn i Optimus L9 er noe de kaller for QTranslator som lar deg, ved bruk av kameraet, fortløpende oversette tekst fra 44 forskjellige språk. Men samtidig kan du oversette til 66 språk noe er 2 språk mer enn Google Translate. Og med noe som de har valgt å kalle for Optical Character Recognition, så kan telefonen oversette ikke bare ord, men hele setninger. Så for deg som trenger å bruke dette ofte, så er helt klart en LG Optimus L9  noe for deg.

Q Memo…

…er en fancy, notat-app som tidligere het Quick Memo hvor man kan selvfølgelig lagre notater på vanlig måte, så kan man også lagre diverse skjermdumper hvor man senere har muligheten til ved hjelp av fingeren til enten å skrive på eller tegne sitt notat. Noe de kanskje har dratt ut i fra sin Optimus VU. Notatet kan lett deles videre med for eksempel alle sosiale medier.

LG Optimus L9 vil dukke opp i norske butikker i slutten av september og ha en veiledende pris på 2490,-

Kilde: LG

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar