Nyheter
Åpen Artikkel
Live-bakgrunner fra Galaxy S2 er lekket
2

Live-bakgrunner fra Galaxy S2 er lekket

av Lasse Gullvåg Sætre03/05/2011

Det er mange som venter på Samsungs nyeste monstertelefon Galaxy S II. Norsk lansering er forventet i løpet av denne måneden, men allerede nå har hackerne på XDA fått fingrene i noen av godsakene vi venter på fra Samsung. Brukeren Rawat har nemlig dratt ut to av live-bakgrunnene fra Galaxy S II, og de kan installeres på alle telefoner med WVGA-oppløsning.

Bakgrunnene endres etter været ute og tiden på døgnet.

Beach og Windmill

Begge bakgrunnene bruker GPSen til å bestemme din lokasjon, for å sette været og tid på døgnet i bakgrunnen. Samsung tar synlig inspirasjon fra HTC, og hjemmeskjermen din får med vakre animasjoner stemningen fra været ute. Fra XDA-tråden bekrefter flere at denne er lett på batteriet, men at noen telefoner rett og slett ikke har kraft nok til å kjøre disse grafikkintensive bakgrunnen, som jo i utgangspunktet er laget for Samsungs temmelig sterke A9-prosessor. Undertegnede testet dem på HTC Desire Z med Cyanogenmod 7.0.2, helt problemfritt. Bakgrunnene er temmelig store, cirka 10 MB hver, så pass på at du har nok plass til å få dem inn.


Last ned og prøv selv

Bakgrunnene installeres som en vanlig APK. Last ned og åpne med en filvelger, men husk å ha skrudd på muligheten for å installere fra ukjente kilder i Innstillinger –> Applikasjoner først.

Last ned her:

Kilde: XDA Developers

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Lasse Gullvåg Sætre

Lasse var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med frem til slutten av 2012

2 Kommentarer

Skriv kommentar