Nyheter
Åpen Artikkel
Mobile World Congress dag 0
0

Mobile World Congress dag 0

av Oskar G. Paulsrud26/02/2017

[Oslo, Norge] Dagen før Mobile World Congress begynner er den store dagen for lanseringer, dette er noe av det som kom i dag.

LG

LG har resatt seg selv og kommet opp med den kanskje mest fornuftige enheten de har laget så lenge jeg kan huske. En liten telefon med stor skjerm, USB-C lading og et nytt format på skjermen. LGs nye skjerm har, i tilleg til svært smale kanter, også ett nytt format. 18:9 eller 2:1 er det nye formatet som skal gi deg bedre skjermopplevelse. Og LG har lagt inn gode funksjoner i kameraet som gjør at du kan ta bilder i 1:1 format og hele tiden samtidig se hvordan forrige bildet så ut. Kameraet består også av to 13 mp sensorer en vidvinkel og en standard vinkel. (Se spesifikasjoner i bunn av artikkelen)

Illustrasjon: LG Electronics

Samsung

Som forventet kom det ingen ny telefon på kveldens pressekonferanse, istede kom Samsung med tre nettbrett, to nye s-penner og er nytt VR-hodesett.

Tab S3 er det nye Android-nettbrettet til den Sør-Koreanske teknologigiganten. Brettet er laget for kreative mennesker og skal kunne dekke de fleste behov. Skjermen  er en 9,7″ stor skjerm med 2k oppløsning og HDR støtte. Brette blir drevet av Qualcoms Snapdragon 820 prosessor. Prisene i norge blir på 6 490 for Wifi og 7 490 for LTE modellen.

Foto: Samsung

Men det var ikke dette som tok oppmerksomheten på pressekonferansen.

Galaxy Book var den store nyheten. En to-i-et maskin som både er tablet og laptop. Booken kommer i to størrelser, en 10,9″ og en 12,9″. Den minste kjører Intels m prosessorer mens 12,9″ kjører i5 prosessor og virker som en arbeidshest av et nettbrett. Vi skal prøve å få testet Galaxy Book som en del av en ny satsning på Droidnytt iløpet av 2017. Vi vet ikke ennå om book kommer til Norge, eller hvor mye det vil koste.

Foto: Samsung

Men det var ikke bare nettbret Samsung lanserte. Det kom også et nytt VR-hodesett. Nye Gear VR kommer til våren og har i tilleg til svart design, levers med en kontroll som du kan spille og bruke som fjernkontroll i den virituelle virkeligheten. Hodesettet støtter alle telefonene som støtter dagens hodesett, dette kan være en identikasjon på at S8 kommer til å ha microUSB, eller at man kan bytte plugg i hodesettet. prisen vil komme på ca 1 490 kr.

Foto: Samsung

I tilegg til dette lanserte de også en ny og mer presis S-pen og inviterte Samsung også på ny pressekonferanse i New York i slutten av mars. Vi skal se om vi får mulighet til å reise til denne.

Invitasjon fra Samsung

SPESIFIKASONER


LG G6:

Prosessor: Qualcomm ® Snapdragon™ 821 Processor

Farger: Astro Black / Ice Platinum / Mystic White

Intern lagring: 32GB

Ekstern lagring: Ja, microSD opp til 2TB

Dimensjoner: 148.9 x 71.9 x 7.9mm

Vekt: 163g

Skjerm: 5.7″ 18:9 QHD+ FullVision skjerm (2880 x 1440)

Piksler per tomme: 564PPI

Kamera: 13MP VIdvinkel (F2.4 / 125°) / 13MP Standard OIS 2.0 (F1.8 / 71°)

Frontkamera: 5MP Vidvinkel (F2.2 / 100°)

Batteri: 3,300mAh (kan ikke fjernes)

Vanntett: Ja, IP68


Samsung:

 

Klikk for å se større

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar