Nyheter
Åpen Artikkel
ASUS Padfone
1

ASUS Padfone

av Oskar G. Paulsrud30/05/2011

ASUS presenterte i dag et nytt produkt som skal slå sammen smarttelefon og tablet opplevelsen i ett. Produktet ble avduket i humoristisk form hvor Chairman Jonney Shih kom med morsomme bevegelser og ordene, er det en pad? er det en phone? Nei, det er en Padfone!

ASUS har erfaring fra både tablet-pc opplevelsen og smarttelefon opplevelsen, de entret Norge med sin første Androidtablet, Asus Transformer, som er en hybrid mellom en netbook og et tablet som kjører Honeycomb. Nå skal de altså kjøre hybriden andre veien, og slå sammen et tablet og en smarttelefon.

Bare en skisse

Foreløpig er Padfone fortsatt bare en mockup, men Engadget skriver at tablettelefonen mest sannsynelig vil komme på markedet rundt jul 2011. Tablettelefonen kommer mest sannsynelig til å komme med Android Icecream Sandwich som slår sammen Googles mobil og tablet opplevelse. Tabletmocupen har en skjerm på 10 tommer og telefonen 4,3, men dette er kun midlertidig design så det kan endres.

Engadgets mobilskribenter har laget en liten hands on video:

Presentasjonen:

Kilder: Engadget (1) (2), Amobil

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar