Nyheter
Åpen Artikkel
Motorola gjør comeback i Sverige [rykte]
3

Motorola gjør comeback i Sverige [rykte]

av Jarl G. Falkenborn01/02/2011

Motorola er i dag en av de hotteste produsentene av Android-telefoner og snart også nettfjøler, men dessverre har det ikke har vært til noen glede for oss, da de sluttet å selge mobiler her for en haug av år siden. Da Motorola for bestemte seg for å trekke seg fra både det norske og svenske mobilmarkedet var det en beslutning som var basert på svakt salg og lanseringer av en rekke produkter som ikke klarte å nå markedets forventninger.

Ikke offisielt, men vi håper

Mobil.se skriver i dag at Motorola vil gjøre comeback i Sverige, og det skal først gjøres med to spennende produkter. Først ut er Motorola Xoom, nettfjølen vi har lengst opp på ønskelisten vår. Videre får vi den robuste allværstelefonen Defy. Dette er på ingen måte offisielt, selv om det ville vært veldig hyggelig, også for oss i Norge. Ikke bare kan det bli enklere for Motorola-kåte nordmenn å få tak i mobilene, men med gode salgstall boostet av Android-satsningen  finnes det en sjanse for at Motorola også tenker på Norge som et godt marked.

Mobil.se har dessverre ikke klart å få noen offisiell kommentar fra Motorola. Hvilke produkter vil dere se fra Motorola hvis de kommer tilbake til det nord-Europeiske markedet? Vårt ønske er avbildet under.

Kilde: mobil.se

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Jarl G. Falkenborn

Jarle var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med å bygge siden frem til 2011

3 Kommentarer

Skriv kommentar