Nyheter
Åpen Artikkel
Motorola på vei ut av Europa (igjen)?
1

Motorola på vei ut av Europa (igjen)?

av Markus Karlsen31/10/2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ifølge nettsiden mobilen.no´s anonyme kilder, er muligens Motorola på vei ut av det europeiske markedet (igjen). Motorolas produkter forsvant fra Norge i 2003, kom tilbake i 2005 og forsvant igjen i 2008. I mai 2011 var de tilbake med bl.a. Droid- og Xoom-produktene.

Det er full stans i leveringer fra firmaet ut året, og forklaringer skal visstnok være som følger: «Google har grunnet en strategisk vending endret fokusområder, og vil ikke levere nye Motorola-varer inn til Europa i 2012. (Frankrike, Tyskland og England vil fortsatt motta.) Service vil bli opprettholdt i henhold til norsk lov.»

Artikkelen (og kildene til mobilen.no) sier ingenting om dette er en midlertidig stans i leveringen til det europeiske markedet, eller om Google planlegger å relansere merkevaren Motorola senere. Til nå har ikke Google ønsket å kommentere situasjonen;

[quote]

– Vi har desverre ikke noen kommentarer til Motorolas situasjon, sier Googles danske pressetalsperson Christine Sørensen til Amobil.
[/quote]

I tillegg til ovennevnte, sparkes det 15 PR-ansatte i Storbritannia ifølge marketingmagazine.co.uk. Frem til nå har firmaet hatt ca 250 ansatte i landet, og i følge forklaringen ovenfor skal Storbritannia være skånet for innskjerpingene som nå ser ut til å være i gjære for merkevaren

 

(Kilde: mobilen.no)

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Markus Karlsen
1 Kommentarer
  • Stein Egil Woldseth
    01/11/2012 at 19:08

    Tøft. De første gsm’ene jeg så her til lands var jo motorola sine «flipp» telefoner

Skriv kommentar