Nyheter
Åpen Artikkel
Multimediemonster kommer til Norge
0

Multimediemonster kommer til Norge

av Oskar G. Paulsrud12/10/2017

Endelig kommer LGs multimedieflaggskip tilbake i norske butikker

LG sendte i dag ute en pressemelding hvor de annonserer at LG V30 kommer til det nordiske markedet. V-serien har vært hyllet tidligere for å være det G-serien egentlig burde vært. Med godt kamera, og blant bransjens beste lyd. Forrige LG V-serie telefon som var på det Nordiske markedet var V10 og mange Android-entusiaster savnet V20 da den ikke kom til Norden.

Multimediemonster

LG fortsetter den harde satsingen på multimedia med V30. Kameraet har en blender på F1.6 som slipper inn masse lys, de har også fortsatt med dobble linser med en «normallinse» og en «vidvinkellinse». LG fortsetter å ha vidvinkel, ikke telelinse på det andre kameraet slik Apple og Samsung gjør på sine flaggskip.

På videosiden lar de deg også filme i D-LOG som er videoens RAW-format. Med D-Log får man et nokså flatt bilde, men lar deg endre farger mer korrekt når du redigerer i ettertid.

For Hi-Fi nerden

Er du glad i musikk, sint på at Google og Apple fjerner hodetelefonporten, og helst vil koble telefonen opp til en ekstern DAC så er V30 også ifølge LG et godt valg. LG har samarbeidet med det danske Hi-Fi merket Bang og Olufsen og utviklet en DAC som skal gi deg høyeste mulige kvalitet på lyden.

I tilleg til alt dette er telefonen IP68 sertifisert, og dermed vanntett ned til 1,5 meter i en halvtime og skal også tåle en støyt. LG har ennå ikke kommet med lanseringstidspunkt og pris, men utifra de internasjonale prisene vil vi anta en pris på mellom 8500 og 9500 kroner.

100%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar