Nyheter
Åpen Artikkel
Nå blir Google TV oppgradert
0

Nå blir Google TV oppgradert

av Ørjan H Vøllestad29/10/2011

Google har meldt at Google TV nå blir oppgrader til Android 3.1, får flere applikasjoner og helt ny Android Market.

Nytt liv for Google TV

Den versjonen som Google TV nå får er Android 3.1. som er en opgradering av Honeycomb. Google TV vil dessuten få en overhalt nytt grensesnitt tilpasset TV. Google har uttalt et nytt mål for Google TV, og det er supplere tradisjonelle TV-tjenester som kabel og satellitt med alternative visningsalternativer som internett, og derfor skal selskapet kombinere en ny TV- og film-applikasjon som fungerer som en integrert programguide med evne til å samle innhold fra flere kilder, inkludert live TV, HBO Go, Netflix og YouTube. Google vil med andre ord hjelpe deg å oppdage innhold enda bedre og lettere.

Sony og Logitech har annonsert at de vil pushe ut opdateringen til sine TV-er i kommende uker.

Android Market i ny versjon

Google TV får nå en egen Android Market. Applikasjoner i det nye Android Market for TV vil bli fordelt i tre hovedkategorier: 1. Applikasjoner som viser video innhold, 2. applikasjoner som forbedrer TV-opplevelsen og 3. andre mer vanlige applikasjoner som finnes for telefoner og tablet i dag, men tilpasset for TV.

Planlegger du å skrive applikasjoner for Google TV plattformen, må du huske på at de ikke støtter touchscreen og at applikasjonene dine må spesifikt ikke kreve det. Det samme gjelder applikasjoner som krever GPS eller telefoni.

Kommunikasjon mellom Android enheter

Programvare for trådløs overføring mellom Google TV og en Android telefon hadde helt klart vært en super løsning, men desverre finnes det ennå ingen løsning som lar deg enkelt overføre en video fra telefonen til TV-en, trådløst. Dette er nok et behov og ønske som vil dukke mer opp, nå når Google TV har fått mer fokus og blitt oppgradert.

Kilde: googletv.blogspot.com og thisismynext.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar