Nyheter
Åpen Artikkel
Nå kan du kjøpe Amazon Kindle Fire i Norge
0

Nå kan du kjøpe Amazon Kindle Fire i Norge

av Ørjan H Vøllestad17/06/2012

it24.no selger Amazon Kindle Fire med norsk strømplugg-overgang til 1.250 kr. Utover dette er det ikke noe mer tilpasset norsk miljø enn om du drar over Atlanteren og kjøper en selv.

Du kan ikke bruke den til stort mye ennå

På produktsiden til it24 står det:
[box_light]Det kan i utgangspunktet være begrensninger på kjøp av apps/film etc. fra Amazon med norsk konto, så undersøk på nettet først så du er klar over hvordan det fungerer. Overgang fra US-lader til norsk stikkontakt er inkludert![/box_light]

Dette er kjent fra før, at du ikke kan bruke Amazons sky-tjenester utenfor USA. Du får ikke lastet ned applikasjoner via Amazon Appstore, selv dette kanskje forandres snart. Amazons Appstore kan brukes på andre Android-enheter, ikke bare deres egen Kindle Fire, men fortsatt bare i USA. Det eneste som du kan gjøre med en Kindle fire uten for USA er å laste inn Apk-filer manuelt, og lese dine bøker og dokumenter i Kindle appen. Utover dette må du roote og inn med en tredjepartsROM for å gjøre mer med enheten. Dette kan forøvrig være verdt kjøpet, for det er en meget god maskin.

Kilde: www.it24.no via tips fra Yngve Bergheim

100%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar