Nyheter
Åpen Artikkel
Nexus One får OTA-oppgradering
0

Nexus One får OTA-oppgradering

av Jarl G. Falkenborn24/01/2011

Tidligere i helgen begynte Google å skyve ut en oppdatering for Nexus One som nå har fått ny firmware til Android 2.2.2. Filen er bare ca 550KB stor og bygg-nummeret går fra FRG83D til FRG83G, så alle tegn peker på at dette blir en mindre oppdatering. Det er ikke noen informasjon om hva oppdatering faktisk gjøre annet enn at den er sagt å fikse SMS-feilen som har fått mye oppmerksomhet i det siste. Vi har også tidligere sett at det blir sendt ut små oppgraderingen som gjør telefonen ferdig for neste versjon av Android.

Installer oppgraderingen allerede nå

Du kan vente til oppdateringen å treffe telefonen over-the-air, eller du kan laste den ned fra Google og manuelt installere det nå. Hele prosessen tar omtrent fem minutter og er som vanlig på egen risiko. Dette virker kun på telefoner som ikke kjører egne versjoner av Android som f.eks. Cyanogenmod. Dere må vente litt til før oppgraderingen blir bygget inn i disse versjonene.

  • Last ned oppdateringen filen fra Googles server: FRG83G-til-FRG83D
  • Kopier filen til rotkatalogen dvs. direkte i på minnekortet og endret navnet til update.zip. Var forsiktig så du ikke å bruker update.zip.zip da dette blir feil.
  • Slå av telefonen din.
  • Hold nede VOLUM NED-knappen mens du skrur den på igjen.
  • Vent til telefonen starter og du ser noen androider som åker skateboard. Bla ned til recovery og trykk på POWER-knappen.
  • Når du ser «/! \»-symbolet, trykker du på POWER-knappen og VOLUME UP-knappen samtidig. Du bør bli presentert med en meny og et av alternativene skal være «apply sdcard: update.zip».
  • Bruk styrekulen til å navigere til «apply sdcard: update.zip» og velg det.
  • Når du ser «Install from sdcard complete», velg «reboot system now».

Samsung Nexus S oppgraderes også

Samtidig som Nexus One fikk seg oppdateringen ble det rapportert om at storebror Nexus S også fikk samme oppdatering som nå kjører versjon 2.3.2 av Android. Oppgraderingen til denne telefonen er den samme. Dessverre er det ikke noen ny informasjon om når Nexus One vil motta den etterlengte oppgraderingen til Android 2.3 Gingerbread.

Kilde: Android and Me

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Jarl G. Falkenborn

Jarle var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med å bygge siden frem til 2011

Kommentarer

Skriv kommentar