Nyheter
Åpen Artikkel
Nexus S brukere får snart iskrem de også
0

Nexus S brukere får snart iskrem de også

av Ørjan H Vøllestad17/03/2012

Android 4.0 begynner å komme til flere og flere enheter, med Samsung Galaxy S II for et par dager siden (riktignok har ikke alle fått oppgraderingen ennå, noe som kan skyldes treghet hos operatøren), HTC har gitt ut en liste over hvilken enheter de har planlagt å oppgradere. Sony har sluppet en beta versjon av Android 4.0 for sine Xperia telefoner.

Skulle bare mangle

Nå har også Google lovt Ice Cream Sandwich (ICS) til sin Nexus S. Egentlig skulle det bare mangle at deres egen telefon får siste versjon av deres eget operativsystem.

Nexus S er en smarttelefon utviklet av Google og Samsung og produsert av Samsung Electronics. Det var den første smarttelefonen med Android 2.3 «Gingerbread»operativsystem, og den første Android enheten med støtte for Near FieldCommunication (NFC) i både maskinvare og programvare.

ICS var ikke spesielt mye i bruk på begynnelsen av 2012, og bruken har økt sakte. Det er nok naturlig ettersom operatørene og produsentene ikke har klart å gjøre klar Android 4.0 for sine telefoner. Noen har masse ekstra programvare som skal oppå Android og andre må tilpasse det før de sender det ut over lufta.

Kilde: www.engadget.com

Har du en Nexux S?

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar