Nyheter
Åpen Artikkel
Ny statue utenfor Google
3

Ny statue utenfor Google

av Niklas Nygaard05/02/2013

Utenfor Googles hovedkvarter i California finnes det nå en rekke statuer. Statuer av vår kjære maskot Bugdroid som forestiller de forskjellige Android versjonene som for eksempel Jelly Bean (versjon 4.2). Som kanskje de fleste vet, så er dette en tradisjon som Google har hatt lenge, ved å sette opp en statue utenfor «Building 44» som avslører at en ny versjon straks vil bli avslørt.

Bugdroid Chrome

En ny Bugdroid statue har nå blitt satt opp utenfor en av Googles bygninger, men denne gangen er det «Bulding 45» som har fått en Android make-over. Vår vanligvis så grønne maskot har blitt til en skikkelig bad-ass krommet figur.

IMG_20130130_120305_0

 

[box_light]Tror du Google hinter om noe med deres nye statue?[/box_light]

Om det betyr en avsløring av noe nytt fra Android er usikkert. Mest sannsynlig ikke. Derimot så vet vi nesten helt sikkert nå at Androids nye versjon vil bli avslørt til våren etter en dokument-lekkasje fra Qualcomm, firmaet som produserer brikkene. Qualcomms lekasje rystet nok godt oppover i rekkene og Android Police sin artikkel om Android 5 ble trukket tilbake og slettet.

police slettet

 

Kilder:

+Paul Wilcox
Cnet
Android Police

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

3 Kommentarer

Skriv kommentar