Nyheter
Åpen Artikkel
Nytt år, nye muligheter
0

Nytt år, nye muligheter

av Oskar G. Paulsrud04/01/2014

2013 har ikke vært droidnytts store år, men det skal vi nå legge bak oss, nytt design som kom på slutten av året og nå skal vi begynne å bli flinkere med nye artikkler.

Leserhjørnet

Vår gode spalte leserhjørnet skal få lov til å utfolde seg mer, dette betyr at vi vil ha flere leserinnlegg om alt og ingenting. Vi er avhegige av dere for å klare å holde siden oppdatert, og vi setter stor pris på at dere skriver deres meninger og deres syn på saker, terskelen for å få ut en Leserhjørneartikkel skal ikke være for høy og alle skal få prøve seg.

Oppdatert

Vi skal også prøve å få ut så mange artikler vi klarer, og et minstemål på en artikkel i uka, det er helt lov å si ifra hvis vi glemmer oss!  Vi har allerede booket fly og hotel til Mobile World Congress, og venter på å få pressekortet så vi har nesten alt klart for å dekke årets begivenhet for tredje året på rad. Når det kommer til Messer starter også CES 2014 nå neste uke (uke 2) som vi også skal prøve å dekke så godt som mulig.

Skribenter

Vi har igjen litt få skribenter, og som alltid ønsker vi flere, vil du være med på droidnytteventyret så send en mail ogp@droidnytt.no. Du trenger ikke å være super til å skrive, les igjennom våre artikkler og prøv å følg den skrivestilen så går det helt fint. Vi har en prøveperiode på 3 artikkler som kommer ut som leserhjørnet, vi trenger noen engasjerte gutter eller jenter til å få litt fart i fingrene igjen.

Nytt år, nye muligheter 2014 skal bli et godt år for Droidnytt, vi skal bli flinkere til å være oppdaterte og gjøre dere lesere glade for å lese Android på Norsk!

 

For spørsmål eller artikkler der vil ha ut på Droidnytt, send oss en mail da vel! ogp@droidnytt.no

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar