Nyheter
Åpen Artikkel
OMG! Ubuntu lanserer Android-app
3

OMG! Ubuntu lanserer Android-app

av Lasse Gullvåg Sætre02/05/2011

Det populære nyhetstedet for Ubuntu-brukere, OMG! Ubuntu, slapp i går sin applikasjon for Android. Fra denne kan du lese nyheter, intervjuer, how-tos og mer fra en av de bedre teknobloggene på nettet.

Stilig funksjonalitet

Applikasjonen falt i smak hos oss. På en enkel og grei måte får du tilgang til artiklene, og har også muligheten til å dele inn i kategorier. Slik får du kun opp de artiklene som du synes er spennende. Inne i artiklene vises både Youtube-videoer og andre Flash-elementer, og i tillegg kommer Disq.us-kommentarfeltet opp i sin helhet. Applikasjonen lar deg oppdatere nyhetslisten på en stilig dra oppover-måte, som vi kjenner igjen fra blant annet en del Twitter-applikasjoner.

Trengs det?

Også her i Droidnytt har vi diskutert hvorvidt vi skal ha en Android-applikasjon eller ikke. Samtidig som det er kjekt og fint med en egen applikasjon for å lese yndlingssiden din for Android-nyheter (håper vi :-)), er alle Android-telefoner utstyrt med en god nettleser. Med nettleseren kan du gå inn til https://www.droidnytt.no og få akkurat den samme opplevelsen som du kjenner fra en PC. Det samme gjelder naturligvis også for OMG! Ubuntu, fordi selv om applikasjonen deres er brukervennlig og pen, tilbyr den ikke noe annet enn om du hadde laget et bokmerke til URLen og plassert den på hjemmeskjermen.

Hva synes leserne våre? Er Android-app for nettsider en god greie eller gimmicky og unødvendig? Test applikasjonen og fortell oss gjerne om vi også burde ha en lignende applikasjon.

Last ned fra Android Market
Kilde: OMG! Ubuntu

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Lasse Gullvåg Sætre

Lasse var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med frem til slutten av 2012