Nyheter
Åpen Artikkel
Ønskjer å inspirere til meir Android-utvikling gjennom hyttetur
0

Ønskjer å inspirere til meir Android-utvikling gjennom hyttetur

av Ørjan H Vøllestad26/06/2012

javaBin håper å kunne inspirere til meir Android-utvikling ved å arrangere ein tur der ein kan møte fleire Android-interesserte og komme i gang med app-utvikling.

Hytteturen er meint som ein aktivitet for å auke interessa for Android-utvikling i Java-miljøet i Oslo. Det finnes allereie miljø (Bitraf, Game of Droids) og firma (Agens, Shortcut etc.) som er retta mot mobilutvikling, men sett i forhold til antallet Java-utviklarar i Oslo-området så er interessen og aktiviteten rundt Android-utvikling relativt liten.

Åpent for alle

Arrangementet er åpent for alle og forutsetter ingen spesielle kunnskapar om Android utover basic Java. Vi har med 2-3 utviklarar som har jobba ein del med Android tidligare og som kan fungere som veiledarar under arrangementet.

Hytta får vi låne av UDP AS og vi har 15 sengeplassar tilgjengelig. Hytta ligg i Venabygd og vi arrangerer koordinert skyss oppover denne helga.  Hytteturen går over 2 dager og du må gjerne ta med fjellsko og fiskestang, da det er fine turforhold i området!

  • Når: 12.10.2012
  • Sted: Venabygd
0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar