Nyheter
Åpen Artikkel
Opera for nettfjøler på vei
4

Opera for nettfjøler på vei

av Jarl G. Falkenborn04/01/2011

Nå er vi ikke langt fra det store showet CES i Las Vegas hvor mange nettfjøler presenteres og demonsteres! Opera har derfor nettopp annonsert en nettfjølversjon av nettleseren. Den lille videoen vi nå fått viser ikke altfor mye; det er Opera, den laster nettsider, og det gjør det fort. Ta en titt på videoen selv!

In 2011, tablets are a new must-have. Opera is creating waves with the first public preview of Opera for tablets,» sade Christen Krogh, Chief Development Officer, Opera Software. «Opera for tablets brings the same trusted Internet experience to tablets and netbook PCs as users have come to love on their mobile phones and desktops.

Android prioriteres

Android synes å blitt prioritert av Opera og utviklerne hevder at den nye nettleseren vil gi en super-smooth brukeropplevelse, noe som er veldig viktig i en bra nettfjøl. Vi forventer oss at detaljer vil bli presentert samtidig som de store leverandørene som Motorola viser frem sine nettfjøler en gang denne uken. DotEd, Community Manager for Opera, vil være på CES for å sikre at alle får vite om den nyeste teknologien fra Opera.

Kilde: Opera Blog

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Jarl G. Falkenborn

Jarle var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med å bygge siden frem til 2011

4 Kommentarer

Skriv kommentar