Nyheter
Åpen Artikkel
Opera lar deg bruke mer data
0

Opera lar deg bruke mer data

av Oskar G. Paulsrud24/02/2014

[Mobile World Congress, Barcelona] Det norske software-firmaet Opera Software er mest kjent for sine nettlesere som komprimerer data så du bruker mindre datatrafikk enn med en annen nettleser. Nå vil Opera hjelpe deg enda mer med å få utnyttet hver eneste gigabyte. Opera Max heter den nye applikasjonen som i dag ble lagt i betavarsjon på Google Play-butikken.

Opera Max komprimerer all data som ikke er kryptert så du bruker opp til 50% mindre datatrafikk. Pål Unanue-Zahl i Opera Software fortalte om applikasjonen med stor entusiasme. Applikasjonen er ment for de som har lite data i abonementet sitt så de får mest ut av det.

Foreløpig rulles applikasjonen ut litt etter litt og du må stå på venteliste for å laste ned, men køen går ikke sakte så du får fort prøvd appen. Jeg brukte vel 3 timer i kø.

[app]com.opera.max[/app]

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar