Nyheter
Åpen Artikkel
Penere skjermbildevisning på Android Market
2

Penere skjermbildevisning på Android Market

av Ørjan H Vøllestad01/08/2011

Nylig la Google inn en nedlastings-statistikk over de siste 30 dagene for hver applikasjon på Android Market. Det har også nylig kommet støtte for flere Apk-filer for den enkelte applikasjon, noe som lar utviklere lage forskjellige parallelle versjoner av applikasjonen sin for de ulike Android-versjonene og enhetene. For eksempel skjermstørrelse.

Siste forandring ut er fremstillingen av skjermbilder. Google har endret måte å vise fram skjermbilder til en noe enklere og etter min smak, penere variant. Over ser du en grå pil som dukker opp når du beveger musen til det ytterste bildet og klikker du i den sonen ruller det inn flere bilder/videoer. Tidligere var det små ruter under til venstre som indikerte om det fantes flere sider med skjermbilder. Disse er nå borte.

De bruker fortsatt den måten andre steder i Android Market, og hvis de skal være konsekvent, kan vi kanskje forvente en endring over hele linja.

Under ser du visningen av det enkelte bildet, med noen enkle verktøyknapper øverst. Nytt er at du kan dreie på bildene, hvis for eksempel et bilde er blitt lastet opp liggende og du ønsker å se det rett vei. Klikker du i bildet vil neste vises og klikker du hvor som helst utenfor bildet lukker du fremvisningen.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

2 Kommentarer
 • torebravo
  01/08/2011 at 20:33

  Finner ingenting på Market lenger. Bare ad-ons til de programmene jeg søker eter. (feks CoPilot.)
  Gjelder både min SGS2 og fruens N1.
  Ideer?

  • 02/08/2011 at 06:55

   ikke på nettsiden heller? https://market.android.com/developer?pub=ALK+Technologies er det noen av de?

Skriv kommentar