Nyheter
Åpen Artikkel
Samsung skal lage Amazon tablet [rykte]
0

Samsung skal lage Amazon tablet [rykte]

av Ørjan H Vøllestad23/04/2011

Amazon kom nylig med Android Appstore, et alternativ til Android market. Amazon har valgt å legge seg på en strategi som minner noe om Apples strategi, der applikasjoner må godkjennes før de blir tilgjengelig. Nylig har de søkt etter å ansette flere ingeniører med Android-erfaring. Hvorfor skulle de gjøre det? Det virker tydelig at Amazon jobber med noe bak dørene. Det har ikke kommet noen informasjon enda, men Peter på gdgt.com er temmelig sikker på at Amazon kommer med en Android basert tablet i løpet av året og at den blir laget av Samsung. Han gir ingen god grunn til at det skulle være Samsung, men phandroid.com mener det betyr noe når gdgt.com ytrer seg slik de nå gjør.

Amazon har i alle fall flere interessante og gode tjenester som helt sikkert vil bli knyttet opp mot og vevd inn i en eventuell kommende Android tablet. Kindle applikasjonen de allerede har for for Android gjør mange bøker tilgjengelig for Android-enheter. Dette kan vi anta blir en del av en slik tablet. Utover det og Android Appstore, har de Amazon Instant Video, en streamingtjeneste for filmer, Amazon cloud drive, som er lagringsplassen de tilbyr og Amazon MP3, musikk-butikken som også har en Android applikasjon.

Amazon har tydelig mange virkeområder, men ikke så mye innenfor maskinvare bortsett fra superpopulære Kindle. Kindle er et rent lesebrett og derfor er det kanskje sannsynlig at de går ut og prøver noe nytt, slik som en Android-tablet.

Men trenger vi enda en Android-tablet tilbyder? Hva mener du?

Kilde: phandroid.comgdgt.com og electronista.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar