Nyheter
Åpen Artikkel
Nå går det rundt, også for Samsung
0

Nå går det rundt, også for Samsung

av Oskar G. Paulsrud04/09/2015

[Kristiansand] Samsung slenger seg endelig på konkuransen med en rund smartklokke. Gear S2 ble lansert på torsdag i Berlin. Klokken kommer i to versjoner, Gear S og Gear S Classic. Samsung fortsetter å bruke sitt properitære Titzen opperativsystem, men åpner nå klokka opp for å kunne brukes med Androidenheter som ikke er laget av Samsung.

Gear S klokkene er utstyrt med, en rund 1,2 tommers skjerm, med en roterbar ring rundt, som brukes til navigering, samt en hjem og tilbakeknapp på sidene. Ringen lar deg navigere igjennom menyene uten å ha fingrene i veien for skjermen, på samme måte som Apples «Digital Crown» fungerer på Apple Watch. Klokken har også pulssensor, samt NFC som lar deg bruke mobilbetaling med klokka. Om dette kommer til å støtte betalingsmåter som Valyou vet vi ikke ennå.

Klokken kommer som nevnt i to versoner, Gear S2 Classic, som ser ut som en lukseriøs klokke, med skinnrem og tagger på navigeringsringen og kommer kun i sort, og Gear S2 som har silikonrem og et lit mer sportsrettet design. Denne kommer i to fargevalg, mørk  grå med sort rem, eller sølv med hvit rem. Klokkene kommer i oktober til veiledende pris 3490 kroner for Gear S2 og 3990 for Gear S2 Classic. Droidnytt kommer med anmeldelse så fort vi får teste klokken

Foto: Samsung

Foto: Samsung

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar