Nyheter
Åpen Artikkel
SGSII og en rekke HTC og Sony Ericsson telefoner får ICS i mars
0

SGSII og en rekke HTC og Sony Ericsson telefoner får ICS i mars

av Ørjan H Vøllestad11/02/2012

Kanskje har du  prøvd Ice Cream Sandwich på telefonen din gjennom en tredjeparts ROM eller så har du en telefon som har offisiell ICS til nå. Men har du ikke det, men vet at telefonen din er lovet Android 4.0, er mars månenden det skjer.

Oppdateringer fra mange kommer i mars

Samsung, HTC og Sony Ericsson har nemlig alle sammen ytret at de kommer med oppdateringer over lufta eller gjennom programvare for PC i mars. Det ble nylig sagt på Twitter at Samsungs flaggskip SGS II får ICS allerede 1. mars. HTC har sagt at de begynner å oppdatere telefonen sine den måneden og Sony Ericsson har sagt at de ikke sender ut noen oppdateringer før i mars.

Så da virker det som mars er da det skjer for de fleste.

Droidnytts lesere er klare for Ice Cream Sandwich

Vi spurte nylig om hvilken versjon du kjørte på din telefon/nettbrett og resultatet er temmelig overraskende. Ifølge offisielle tall er ICS på bare 1% ennå, mens for Droidnytts lesere er det tallet noe høyere (av 218 stemmer):

Hvilke versjoner av Android bruker Droidnytts lesere

Vi ser ut fra undersøkelsen her på Droidnytt at hele 19% bruker ICS, men at Gingerbread er som forventet i majoritet. Honeycomb er også i mye større grad i bruk blant våre lesere. Her med 14% sammenlignet med de offisielle tallene som ligger på 3,5%. Våre lesere har gått videre fra Froyo og brukes bare av 7% sammenlignet med 27% fra de globale tallene.

Den offisielle globale fordelingen

Kilde: www.reghardware.com og blogs.computerworld.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar