Nyheter
Åpen Artikkel
Sony Ericsson får egen kanal på Android Market
7

Sony Ericsson får egen kanal på Android Market

av Jarl G. Falkenborn14/04/2011

I dag lanserte Sony Ericsson sin egen kanal i Android Market. Med dette har man erstattet «mine applikasjoner» med en Sony Ericsson-fane. Du kan fremdeles nå mine applikasjoner-menyen. I tillegg til Sony Ericsson-spesifikke apper finner vi også andre apper og spill som Sony Ericsson anbefaler, og noen ganger skal det også være eksklusive apps her som kun tilbys gjennom denne kanalen.

Enda mer fragmentering?

Sony Ericsson bekrefter at kanalen er tilgjengelig for de fleste brukerne fra dags dato, men det er også avhengig hvilken operatør man bruker. Men vent et sekund, «mine applikasjoner» er jo den knappen mange bruker mest på Android Market! Det føles litt merkelig implementert. Sony Ericsson sier at man har implementert denne kanalen for å lettere hjelpe sine kunder med å finne den rette appen. Vi vil ikke si at dette er en god ide da det kan føre til at Android fragmenteres enda mer. Nå som Sony Ericsson har gjennomført dette kan vi være sikre på at andre produsenter vil følge.

Noe mange har gått glipp av er at HTC egentlig slo Sony Ericsson med å lansere en kanal først. HTC Desire S har en HTC Channel på Market. Hva syns dere om at produsenter skaper egne kanaler på Android Market, er det bare positivt eller sliter Android allerede mer enn nok med fragmentering som det er?

Kilde: Sony Ericsson

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Jarl G. Falkenborn

Jarle var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med å bygge siden frem til 2011

7 Kommentarer
 • 14/04/2011 at 06:27

  Så akkurat en port av SE Timescape for Samsung Spica (og antageligvis for andre telefoner også) på samdroid.net – http://forum.samdroid.net/f10/sony-ericsson-ux-ui-spica-port-should-ok-all-other-phones-too-4797/

 • 14/04/2011 at 10:02

  Arc Launcheren? Nei, vi si den er like smooth som alt annet jeg har kjørt^^ Digger den siden man kan ha mapper på selve launchere. Vet du kan dette på LP og GOL-EX men der har ikke mappene egne ikoner.
  Som jeg nevnte fikk dette meg til å tenke litt: om man redigere Build.Prop fila slik at telefonen fremstår som en Arc f.eks, burde man vel få opp denne kanalen, right? Det funka ikke å bare sette manufacturer til Sony Ericsson:S skal leke litt mer med build.pror’en min:D

  • maril
   14/04/2011 at 13:47

   Med LP kan du vel legge til egne ikoner på mappene?

   • 14/04/2011 at 14:46

    La oss se=)

    Edit: Nope. Eller.. det kan du heller ikke i Arc Launcheren. men det er mer passende ikoner for hva jeg trenger de til, f.eks: Multimeida, underholdning, verktøy, sosialt osvosv. I LP der i mot er det en mappe som stortsett er for kontakter..

 • Anonym
  14/04/2011 at 11:01

  Pfft trenger du launcheren get play den har jo jeg men jeg syntes jeg må ha go contacts i Se mobiler savner og skrive navnet på kontakten og bare RING!

  Personlig må jeg se om den finnes til Desire! @orjanv

Skriv kommentar