Nyheter
Åpen Artikkel
Sony Lanserer ny Telefon og nytt Tablet
0

Sony Lanserer ny Telefon og nytt Tablet

av Oskar G. Paulsrud24/02/2014

[Mobile World Congress, Barcelona] Sony lanserte i dag den tredje Xperia Z-telefonen Z2, sammen med en ny versjon av Tablet Z, nemlig Tablet Z2

 

Xperia Z2

Xperia Z2 er Sonys nye flaggskip, telefonen har fått ny skjermteknologi som gjør at skjermen får enda bredere fargespekter enn det den har hatt tidligere. Skjermen er ikke bare skarpere i farge. Oppløsningen er på 1920×1080 pixler og skjermen er 5,2 tommer, altså 0,2 tommer større. Til tross for en økt størrelse på 0,2 tommer er telefonen smalere en sin forgjenger og ligger da bedre i hånda, telefonen måler 73,3 cm fra side til side de 0,6 cm er overraskende merkbare. Kanten rundt telefonen er, på grunn av økning av skjermstørrelse og dem smalere bredden svært liten.

Sony har gjort telefonen tynnere, smalere og større, men ellers små designendringer. Z1 og Z2 er så like at en vanlig forbruker vil ikke se noe forskjell, og vil mest sannsynelig spørre seg hvorfor skal jeg ha den som koster mest når den  er helt lik som den som koster minst.

Sony har gjort litt med innsiden av telefonen som gjør at den er verdig et flaggskip-stempel. Kameraet har mulighet for 4K-opptak. Hodetelefonpluggen har fått en ekstra kontakt og støtter støyreduksjon på nivå med det du får når du bruker Boose-sine headset. Den påstanden kan jeg støtte. Sony viste en demo hvor du virkelig merket at lyden ble dempet. Foreløpig støtter kun sonys nye ørepropper denne teknologien.

Xperia Z2 Tablet

Z2 Tablet er en oppgradering fra Tablet Z. Brettet har nå åpen mini-jack noe som gjør at brettet nå er mer stilrent og at man slipper å ødlegge vannbeskyttelsen fordi man skal høre på musikk. Brette er nesten helt likt spesifikasjonsmessig som Xperia Z2-telefonen, men til gjengjeld svært tynt, med tittelen verdens tynneste tablet måler det kun 6,4 mm. Selvom tykkelsen er så liten, føles det fortsatt ut som et brett i høy kvalitet og svært solid.

Priser

Den veiledene prisen på Xperia Z2 er 6000 kr og Xperia Z2 tablet 6000 for 4G LTE versjonen og 4500 for WiFi-versjonen

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar