Nyheter
Åpen Artikkel
Twitter blir ny
0

Twitter blir ny

av Theodor Hellesvik08/12/2011

Vi skrev nylig om at Facebook-appen skulle få en overhaling, og det fikk den. I dag ble både Facebook- og Twitter-appen oppdatert, og det er ikke små oppdateringer det er snakk om. Begge appene ser nemlig ut som de er skrevet på nytt.

Nytt design, lik opplevelse

Den nye versjonen gjør det lettere å forflytte seg mellom de forskjellige plattformene, både websiden og appene er nå mer eller mindre helt like. Øverst finner du en fanelinje som er delt opp i fire kategorier: Home, Connect, Discover og Me.

Kategori 1: Home

Som du kanskje har tenkt deg frem til er Home der tidslinjen din med alle tweetene, retweetene og det du kjenner til er. Når du trykker på en tweet får du opp de forskjellige valgene og se eventuelle bilder som er vedlagt. Det nye her er at du kan se hvem og hvor mange som har retweetet tweeten.

Kategori 2: Connect

Den andre kategorien heter Connect, dette er en litt nyere greie. Under denne finner du alt av varsler. Nye følgere, folk som har svart på tweetene dine, hvem har retweetet deg, hvem har favorisert tweeten din, ja du skjønner sikkert poenget her. I begynnelsen kan det være litt rotete og vanskelig å forstå, men du lærer deg fort hva det går ut på. Du har også et søkefelt her hvor du kan søke etter personer.

Kategori 3: Discover

Denne er også litt ny, under den tredje kategorien finner du trendene og anbefalinger til hvem du kan følge. Det er også under denne at du finner søkefeltet hvor du kan søke etter ord eller hashtags («#»).

Kategori 4: Me

Meg, eller, deg blir vel mer rett. Dette er kort fortalt en oversikt over din profil, hvor mange tweets du har, følgere osv. Direktemeldinger er også blitt flyttet til denne kategorien.

Last ned Twitter for Android

Twitter skriver i bloggen sin at dette bare er begynnelsen på noe stort. Oppdateringene som ble rullet ut i dag er både for Android, iOS, websiden og mobilsiden.

Last ned Twitter for Android

Kilde: Twitter Blog

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Theodor Hellesvik

Jeg går førsteåret på videregående (studiespes.). Har en Samsung Galaxy S II og digger Android. Bor for tiden i Tromsø men har tenkt meg på utveksling til USA i 2012/13-skoleåret. Om du vil vite mer kan du enten spørre meg på facebook eller evt. følge meg på twitter der jeg er ganske aktiv.

Kommentarer

Skriv kommentar