Nyheter
Åpen Artikkel
Twitter oppgradert til 2.0
3

Twitter oppgradert til 2.0

av Lasse Gullvåg Sætre11/02/2011

Det finnes flust av Twitter-applikasjoner til Android, men de som bruker den offisielle appen vil få en hyggelig oppdateringsmelding i dag. Twitter har nemlig lansert versjon 2.0, og nå ligner den mye mer på Twitter vi kjenner fra nettsidene.

Ytelse og grensesnitt

I hard konkurranse fra mange andre Twitter-klienter prøver Twitter selv å skille seg ut ved nå å levere tjenesten så raskt som mulig i et grensesnitt som er ganske forståelig for alle som har brukt nettsidene deres. I tillegg til bedret brukergrensesnitt og ytelse kommer oppdateringa med både bedret søk, muligheten for å finne Android-kontaktene dine på Twitter, enklere fotoopplasting og universelt søk, med mer. Sjekk videoen under for å ta en nærmere titt på det.

Er det bra nok?

Android-versjonen av Twitters offisielle klient ligger fremdeles litt bak iPhone-versjonen, og støtter for eksempel ikke flere kontoer. Det er det mange andre som gjør, undertegnede bruker Tweetdeck. Hvilken klient er din favoritt? Og har du husket følge Droidnytt på Twitter?

Kilde: Droid-life og EverythingAndroid

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Lasse Gullvåg Sætre

Lasse var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med frem til slutten av 2012

3 Kommentarer
 • Futureshock
  11/02/2011 at 08:51

  Plume er min favoritt. Der har jeg dere ^^

 • 11/02/2011 at 09:28

  Bruker TweetDeck. Er avhengig av lister og grupper, og liker å få samme opplevelse på mobil og desktop.

 • 11/02/2011 at 16:13

  Jeg bruker twicca, av en enkelt grunn. Den lar meg dele lenker fra tweets uten å åpne de i nettleser først. Dermed kan jeg pushe de til laptopen med tre klikk :)

Skriv kommentar