Nyheter
Åpen Artikkel
Føresteinntrykk av tilbehør til Incredible S
5

Føresteinntrykk av tilbehør til Incredible S

av Oskar G. Paulsrud03/06/2011

Glansen i skjermen til HTC Incredible S har lenge vært et irritasjonsmoment. Spesielt i sterkt sollys kreves det litt ekstra konsentrasjon, selv med lysstyrken på maks, for å kunne lese av skjermen. En genial løsning på dette problemet ble 5 matte skjermbeskyttere fra Amazon.com til den nette sum av kr. 35,-, en meget grei pris!

Selv om Incredible S er såpass ny, og det derfor ikke finnes så mye tilpasset ekstrautstyr enda, hadde Amazon.com også treningsarmbånd som var spesiallaget for telefonen til ca. kr. 97,-. Etter en kort ventetid (som føltes lang) kom endelig to pakker i posten i dag. droidnytt.no presenterer herved unboxing av ekstrautstyr for Incredible S!

Unboxing Video

Førsteinntrykk

Etter å ha pakket opp treningsarmbåndet var det bare å komme seg ut i løypa! Kvaliteten på treningsarmbåndet er god, og materialene føles svært gode. Men allikevel føles den generelle kvaliteten på for eksempel Belkin sitt iPhone- og universalbånd mye bedre. For eksempel er treningsarmbåndet til Incredible S litt rufsete i kantene rundt borrelåsen. Men samtidig er det godt å jogge med, og materialene holder svetten borte fra telefonen.

Sammen med Adidas’ miCoach app er dette en fantastisk treningskamerat

 

Skjermbeskyttere

De fem skjermbeskytterene, derimot, blir nok ikke brukt med det første. Første forsøket på å sette et på resulterte i støv mellom skjermen og beskyttelsen. Støvet kom fra arket beskyttelsen satt på i forpakningen. Kamerahullet var også skåret feil, slik at kameraet fikk en matt finish og resulterte i dårlige bilder. Når en beskyttelse endelig ble satt noenlunde skikkelig på, var telefonen mye dårligere i bruk på grunn av den økte friksjonen. Tastaturer som 8pen eller Swype hadde vært umulige å bruke, og til og med vanlige tastaturer ble dårligere. Anbefales ikke!

Produktene finner du her: iGadgitz treningsarmbånd og Gadget Giant Anti Glare LCD Screen Protector

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

5 Kommentarer
 • 05/06/2011 at 16:24

  Har nettopp bestilt en universal armband til min desire hd. Så jeg skal bruke med runkeeper. Nå skal det sykkles og jogges. Hadde vært fint med skikklig reveiw på alternative apps :)

 • eirikg
  06/06/2011 at 07:35

  Denne må handles inn til fruen. Hun fikk en rød Incredible S i forrige uke, og er strålende fornøyd. Joggearmbåndet er nok midt i blinken for henne :) Takk for godt tips.

  Ellers så bruker jeg selv RunKeeper. Har testet det meste av treningsapps, men dette er min favoritt. Endomondo var den som kom på 2. plass. Er forøvrig over ett år siden jeg kjørte testene, så mye kan ha skjedd. Et av hovedkriteriene som gjorde at jeg valgte RunKeeper var at det var den mest nøyaktige på lengde/høydemålingen. Bruker den primært til sykling, løping og ski.

 • Baremeg
  07/06/2011 at 07:49

  Hmm… Amazon ville ikke sende treningsarmbandet til Norge :/

 • Andreas Kedert
  07/06/2011 at 20:31

  hehe, litt festlig video :P men virker som nice tilbehør da =)

Skriv kommentar