Nyheter
Åpen Artikkel
Velkommen til Droidnytt 5.0
0

Velkommen til Droidnytt 5.0

av Oskar G. Paulsrud19/11/2016

Vi har jobbet dag og natt de siste månedene for å gi deg en bedre opplevelse på Droidnytt. Logen er modernisert fra den vi fikk ny i 2012. Nettsiden er gjort mer strømlinjeformet, så du ser siste artikkel skrevet. Ønsker du allikvel å se kategoriene kan du selvfølgelig gjøre det.

Vi tar ansvar.

Målet med den nyeste versjonen av Droidnytt er å få mest mulig gode nyheter og anmeldelser til deg som leser. Vi har også tilrettelagt for innholdsmarkedsføring. Dette er noe vi i Droidnytt ser at er fremtiden i annonsemarkedet og vil gjøre at vi klarer å holde nettstedet levende. All innholdsmarkedsføring er skrevet av «Droidnytt Reklamestudio», og er uavhengig av skribentene. Alle artiklene er i tilegg godt merket på nettiden med rød bakgrunn og et rødt signalhorn på fremsiden.

Vi har også valgt å tydeligjøre vårt redaksjonelle ansvar ved å legge til Pressens Faglige Utvalg (PFU)s orienteringsplakat på alle sider. Dette er ikke bare for at vi skal vise at vi tar journalistikken på alvor, men også så vi kan stilles til ansvar hvis vi gjør noe som strider med vær varsomplakaten.

Det kommer mer.

Med mye nedetid det siste året håper vi nå at vi får dere med inn i nye Droidnytt. Vi vil ha deg med som leser, kommentar, eller bidragsyter. Vi jobber også med en videre oppdatering i vår nye 5.0 versjon som skal gjøre at Droidnytt blir din go-to side når du skal sammenlikne spesifikasjoner, og lese relaterte artikler om Androidtelefoner, men også statistikk om Windows og iPhone. Dette vil riktignok ta litt lengre tid å få implementert, og vil lanseres så fort vi har alt klart.

Er det noe du liker? Noe du hater? Vil du skrive for oss, annonsere for oss, eller bare har noe å si? Send oss en e-post til ogp@droidnytt.no. Vi jobber for at du skal få uavhengige Norske teknologinyheter, for å bryte inn og skape journalistikk utenom det vanlige.

Vi håper du liker nye Droidnytt, og takk for at du fortsatt leser våre nyheter.

 bilde-mwc-droidnytt

 

 

 

Oskar Gårdsrud Paulsrud, Redaktør Droidnytt.no

0%
0%
100%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar