Nyheter
Åpen Artikkel
Velkommen til nye Droidnytt
1

Velkommen til nye Droidnytt

av Oskar G. Paulsrud08/09/2013

[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]Vi har hørt deres meninger og jobbet vel og lenge med å forbedre Droidnytt. Vi har gjort siden lysere, og du har nå tilgang til alle kategoriene du ønsker å se fra hvis du scroller nedover siden. Øverst har vi en nyhetskarusell med de seks siste nyhetene.

Vår utvikler Simen aka Eventytet, har ikke bare gjort det visuellet bedre, han har også jobbet med å forminske alle filer og gjøre slik at du får din favorittnettside for norske Android-relaterte nyheter rasker lastet ned til din nettleser. Dette har vi gjort med mye optimalisering av kode.

 

Vi har jobbet lenge for å få droidnytt til å bli bedre, er det noe du syntes kan forbedres enda mer? Skriv din mening i kommentarfeltet[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/3″][vc_facebook type=»box_count»][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_googleplus][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_tweetmeme type=»horizontal»][/vc_column][/vc_row]

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

1 Kommentarer

Skriv kommentar