Nyheter
Åpen Artikkel
VNC Viewer for Android lansert
1

VNC Viewer for Android lansert

av Lasse Gullvåg Sætre11/02/2011

Joda, det finnes haugevis av alternativer for de som vil nå PCen sin når de er på reisefot. Men VNC er kanskje den mest prøvde, eldste og en av de beste måtene å gjøre dette på, og i VNC-verden er VNC Viewer fra RealVNC en av de store. Men herligheten kommer med en pris.

Bruker styreflaten

Med blant annet støtte for pinch-to-zoom, bruk av styreflaten for å nå de små PC-knappene som ofte er vanskelig å treffe med fingeren og enkel tilgang på ikke-bokstav knapper, slik som CTRL og ALT, mangler det ikke på funksjonalitet.

«Vi følger suksessen fra VNC Viewer for iPhone og iPad, og holder oss tro til våre kryssplattform-røtter, og har nå lansert VNC Viewer for Android-plattformen.» sier Dr Andy Harter, CEO hos RealVNC. «Android-brukere kan nå koble seg til VNCs fjernkontrollmuligheter fra sin mobil eller nettbrett, på en måte som er rask, enkel og kostnadseffektiv.«

55 kroner i Market

Helt hvor kostnadseffektiv VNC Viewer fra RealVNC egentlig er, kan man spørre seg om. VNC lar deg gjøre en ting: Få opp og styre PCen din fra en annen maskin. Til dette finnes det allerede alternativer for Android, applikasjonen med navnet som er lett å forvirre med RealVNCs VNC Viewer, Android-VNC-Viewer, gjør akkurat det samme som RealVNCs versjon, men helt gratis. For bedrifter kan det godt være at VNC Viewer er aktuell, men for personlig bruk får man akkurat det samme, helt gratis, ved å bruke Android-VNC-Viewer i stedet.

Kilde: AndroidCentral

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Lasse Gullvåg Sætre

Lasse var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med frem til slutten av 2012

1 Kommentarer

Skriv kommentar