Nyheter
Åpen Artikkel
Word Lens kommer endelig til Android
5

Word Lens kommer endelig til Android

av Jarl G. Falkenborn31/01/2011

Hvis du noensinne har gjort noen reiser i et fremmed land, vet du hvor vanskelig det kan være å lese eller forstå alle de tegn og skrifter du kommer over. Du kommer derfor til å elske det Quest Visual har kommet opp med. Ta en titt på videoen så ser du hvor fantastisk appen er!

Ikke bare et leksikon

Vi finner en del gode oversettelseapper hvor noen også tar talte ord og oversette dem til ønsket språk. Andre vil ta det du skriver og oversette det på skjermen og rope ut det høyt ut fra telefonen din men ingen av disse løsningene har det Word Lens har. Quest Visual har tatt ideen om oversettelse og slått den sammen med augmented reality. Alt du gjør er bare å peke kameraet og appen vil oversette det rett på skjermen umiddelbart.

Dato for lansering ikke satt

Appen er foreløpig kun tilgjengelig for iOS gjennom AppStore. Appen er gratis å laste ned men hver språkpakke koster $4.99. Quest Visual har i dag 2 pakker tilgjengelig, engelsk – spansk og spansk – engelsk. De sier at de har store planer om å legge til mange flere språk til denne fantastiske app samt også gjøre den tilgjengelig for Android, WinPhone 7 og Blackberry. Vi forventer at den blir lansert til vår plattform i løpet av 2011!

Kilde: Quest Visual

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Jarl G. Falkenborn

Jarle var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med å bygge siden frem til 2011

5 Kommentarer
  • Jon
    31/01/2011 at 18:37

    Wow, virkelig imponerende! Håper den finner sin vei ut på market fort da, tipper på at det tar tid som med alle andre apps fra iphone til android ;/

  • Ole Bach
    31/01/2011 at 20:31

    Problemet kan vel være at den krever vel 3G/dataoverføring for å oversette? Og det er dyrt midt på gata i Praha…

Skriv kommentar