Nyheter
Åpen Artikkel
Xperia-eiere får 50GB gratis lagring i skyen (Oppdatert: LG også)
3

Xperia-eiere får 50GB gratis lagring i skyen (Oppdatert: LG også)

av Theodor Hellesvik30/11/2011

Dere kjenner kanskje til Dropbox bedre enn dere kjenner til Box, men det er stort sett det samme. Det har de siste dagene blitt lagt ut på flere nettsider at Sony Ericsson og Box har gått sammen om å gi alle eiere av Xperia-telefoner 50 GB gratis nettlagring resten av livet. Dette gjelder også om du i etterkant kjøper deg en ny telefon uansett merke.

Må vente

Sony Ericsson skrev på bloggen sin at de var uheldig å postet nyheten litt tidlig, og tilbudet er derfor ikke aktivt enda. Allikevel skriver de at de ser frem til å jobbe med Box og ber alle Xperia-brukere følge med videre.

On Monday afternoon, we mistakenly posted a promo offering Xperia™ owners 50GB of free storage via the Box for Android mobile app. While we’re really excited about working with Box down the road, this offer is not active today. We are in the midst of finalising the details of this promotion and are working to provide this offer very soon to all Xperia™ customers so stay tuned!

Hvordan får du dine 50 GB?

Det er ganske enkelt. Først trenger du en Xperia-telefon, og dette tilbudet gjelder alle modellene. Du laster du ned Box-appen fra Android Market, og så lager du deg bare en konto. Når du har gjort dette får du 50 GB  gratis lagring for resten av livet. I følge kildene våre er du nødt til å gjøre dette før den 31. desember, men husk at tilbudet enda ikke er aktivt, så følg med hos oss for siste nytt.

Oppdatering: LG inngår også samarbeid 

Etter en pressemelding fra LG har det blitt klart at de også inngår samarbeid med Box. Tilbudet er aktivt fra 31. november 2011 til 31. mars 2012. Om du har en LG-telefon og vil ha 50 GB gratis lagring hos Box bruker du bare samme fremgangsmåte som forklart over.

Kilder: UnwiredViewSony Ericsson’s blogg, Box’s blogg

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Theodor Hellesvik

Jeg går førsteåret på videregående (studiespes.). Har en Samsung Galaxy S II og digger Android. Bor for tiden i Tromsø men har tenkt meg på utveksling til USA i 2012/13-skoleåret. Om du vil vite mer kan du enten spørre meg på facebook eller evt. følge meg på twitter der jeg er ganske aktiv.

3 Kommentarer
 • 30/11/2011 at 17:21

  Jeg trodde det kun var for Britiske Xperia eiere… Heldiggriser alle som har en SE…

  • theozH
   30/11/2011 at 20:40

   @OGP93 de jobber med å få det ut til alle. HTC inngikk jo samarbeid med dropbox for å gi brukerne samme lagring som vi ser her. iPhone-brukere har også mulighet til dette hos box. Håper samsung og resten kommer etter snart :)

  • rinoberger
   16/01/2012 at 16:57

   @OGP93

   Jeg lastet ned den appen det var snakk om her. Til min Samsung galaxy S, åpnet den, men fikk en error at noe var galt. gikk inn på box.net å sjekket ; Der var det plutselig 50 gb tilgjengelig.så det virket på andre enn SE sine telefoner

Skriv kommentar