Nyheter
Åpen Artikkel
Xperia-eiere, ventetiden er nå over
1

Xperia-eiere, ventetiden er nå over

av Niklas Nygaard03/04/2012

Flere Android-mobilmerker har for lengst kommet ut med en liste over telefoner som vil motta en oppdatering til Ice Cream Sandwich, blant annet HTC og Samsung.

Gode nyheter

Nå har Sony Mobile lettet på sløret og samtidig kommet med en gledelig nyhet for de som har tålmodig ventet på den store oppdateringen. Rykter har florert om at Sony Xperia eiere ikke kunne få bruke ICS før slutten av dette året, men på siden egen blogg kan de avsløre at en oppdatering vil komme for noen utvalgte av Xperia-telefonene allerede denne måneden. Og dette er heldigvis ingen aprilsnarr.

De første Xperia-telefonene på listen, og som vil få Android 4 i midten av april, er Xperia Arc S, Xperia Neo V og Xperia Ray.

Videre følger Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia active og Sony Ericsson Live med Walkman. Disse telefonene vil motta sin oppdatering i slutten av mai og begynnelsen av juni.Xperia_neo_L_BW

Men du må sjekke etter selv

Sony understreker veldig at dette er en stor oppdatering og kan kreve mye av telefonene som kom ut med Gingerbread. Så for at man skal kunne vurdere nøye igjennom først om man faktisk vil ha denne oppdateringen eller ikke, så vil ikke man kunne laste den ned via wifi eller 3G. Men kun gjennom PC Companion eller Bridge (for Mac). Man vil nok heller ikke få noen påminnelse på telefonen når ICS er klar, så det gjelder å sjekke innom Sony Mobiles sider de nærmeste månedene.

Droidnytt vil følge tett på den store oppdateringen, så følg med på våre sider for mere info

Kilde: http://blogs.sonymobile.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar