Nyheter
Åpen Artikkel
Xperia X10 Mini – kompakt og tilgjengelig
1

Xperia X10 Mini – kompakt og tilgjengelig

av Marius Berglie15/04/2010

Skal man tro ryktene har Sony Ericsson svært så store forventninger til sin nye lille androidtelefon, Xperia X10 Mini og vil satse hardt når denne snart blir lansert.

Telefonen vil bli ultrakompakt og veie kun 88 gram. Leveres med 3g, WiFi, Bluetooth og en Qualcomm prossesor med 600 mhz klokkefrekvens. Som kjent ifra sin storebror, Xperia X10, kommer telefonen med Sony Ericssons Timescape. Dette gjør det enkelt å få tilgang til sosiale medier som Facebook, Twitter, meldinger og lignende. I hvert hjørne er det gjort plass til snarveier som du kan tilpasse etter eget bruk. Skjermen er på fattige 2,5 tommer, noe som kan virke i det minste laget for en flittig bruker av smarttelefoner. De nå velkjente knappene som vi kjenner ifra storebror, følger og med på Xperia X10 Mini, men med dessverre noe dårlig kvalitet. Følelsen av plastikk er virkelig til stede.

Undertegnede har fått teste en tidlig versjon av telefonen. Xperia X10 Mini gir meg følelsen av dra tilbake til sent på 90-tallet, hvor det var mye prestige i at telefoner skulle være minst og lettest. Noen savner tiden da telefoner ikke trengte å være store fjøler i kjent stil fra Star Trek, men heller ønsket en liten telefon som passet bukselommen perfekt. Det er kanskje dette Sony Ericsson mener med «Timescape».

Alt i alt så skal man ikke se bortifra at dette er telefonen som vil passe å ha med på stranden i sommer. Det er da du kanskje trenger å være tilgjengelig med en kompakt, liten telefon i fra Sony Ericsson.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Marius Berglie
1 Kommentarer

Skriv kommentar