Apps
Åpen Artikkel
Barneuke: Tips til apper fra en mamma
1

Barneuke: Tips til apper fra en mamma

av Fru Jacobsen21/06/2012

Apotek 1 appen er en app som ALLE burde ha på sin telefon, spesielt om du har barn eller er mye sammen med barn. Her står det beskrevet førstehjelp og hvilke produkter du kan trenge til ulike skader.

I tillegg er det en fane der du kan finne din nærmeste legevakt, og du kan ringe giftsentralen direkte fra appen. Og i disse sommer måneder er dette virkelig lurt etter som det vokser planter og bær rundt om som ungene kan få puttet i munnen. Dette er virkelig en av appene som er verdt å ha.

Apper for barn

Toddler Lock er vel anmeldt opp og ned og i mente, men den er veldig underholdene for barna, og man kan sette den i flymodus slik at barna ikke blir strålt, og man kan bruke den som underholdning på sykehus og fly. En spennende app for de minste med lyd og masse farger. Noen former popper opp som en overraskelse, og i tillegg kan man tegne med fingeren.

Baby Rattle er en app med dyrelyder og rangle lyder, og om du tykker på tilbaketasten så kan du endre former og farger til fisker, julemotiver, påskemotiver og en svarthvitt sak som er genial for de minste. I tillegg er det en lås på den slik at barna ikke får åpnet andre programmer eller ringt ut. Den kan også settes på flymodus. Spennende for de minste opptil ca 2 år.

Kids Phone er en artig app for de små som gjerne vil ringe til alle. Mine barn elsker å ”prate” i telefonen og denne er fantastisk, med ringe lyder og knapper de kan trykke på akkurat som på mor og fars egne telefoner. Det er på en måte en lock på den, men trykker de på menyknappen kan de lett trykke seg ut dessverre komme seg ut til andre apps og vanlig telefon.

Min 3 åring synes ikke de appene som er for de minste er spennende lenger, så derfor lastet jeg ned UNO til han. Dette var et spill jeg elsket som liten, og tenkte det kunne være spennene for han også. Og det har virkelig slått an, han på selvfølgelig ha litt hjelp, men det er moro for både foreldre og barn. Du kan velge mellom turnering eller et vanlig spill. Det er ingen lock på dette spillet, men når de er så store vet de hva de får lov til å trykke på og ikke.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Fru Jacobsen
1 Kommentarer
  • Eventyret
    22/06/2012 at 19:24

    Dette må jeg faktisk si var en meget god artikel!
    Selv elsker jeg uno menne kids appene må jeg faktisk bare teste greit og ha for the fun of it!

Skriv kommentar