Apps
Åpen Artikkel
Berg-Hansen appen for den reisende
1

Berg-Hansen appen for den reisende

av Ørjan H Vøllestad21/09/2011

Berg-Hansen er et reisebyrå og ble etablert i 1875. De eies i dag av Aircontactgruppen AS og er en av verdens største reisebyråkjeder. I Norge er selskapet representert over hele landet.

I deres applikasjon kan du enkelt bestille, endre og avbestille fly, hotell og leiebil via din Android-enhet mens du er på farten.

Full tilgang til reisene dine

På den ikonbaserte menyen, kan du raskt klikke deg inn på hver reise for å få frem hele reiseruten og lese nyttig informasjon om ditt reisemål. Er du ikke tilkoblet et nettverk, vil du få tilgang til reiseruten slik den var ved siste tilkobling. Med applikasjonen har du også full oversikt over dine aktive reiser, inkludert sanntidsinformasjon om dine bestilte flyavganger.

Kartfunksjon med GPS er også på plass, hvor du kan få veibeskrivelser til flyplasser, hoteller og leiebilkontorer. Bruk av applikasjonen forutsetter at du har opprettet profil på www.berg-hansen.no. Dersom du i dag benytter vårt selvreservasjonssystem Berg-Hansen webgate, vil du oppnå de samme betingelsene ved bestilling i mobilapplikasjonen.

Klikk på plusstegnet under for å se alle funksjonene som finnes i appen.

[toggle_box title=»Hovedfunksjoner» width=»Width of toggle box»]

– Bestille flybilletter
– Endre fleksible flybilletter til annen avgang (samme selskap og klasse)
– Endre økonomibilletter med SAS og Norwegian (endringsgebyr fremkommer)
– Avbestille fleksible flybilletter
– Automatisk setereservasjon basert på preferanser i profil
– Bestille, endre og avbestille hotell- og leiebilbookinger
– Kart – se flyplass, hotell og leiebilkontor på kart, samt veibeskrivelse
– Samme priser som i Berg-Hansen webgate (avhenger av firmaets policy)
– Min profil – oppdatere, endre og slette informasjon
– Legg til personlige notater i bestillingen
– Send reiserute til valgfri e-post
– Destinasjonsinformasjon fra Lonely Planet
– Sanntidsinformasjon om bestilte flyavganger
– Ring Berg-Hansen
– Ring hotellet

[/toggle_box]

Først ser appen veldig smooth ut og navigeringen foregår veldig intuitivt og forklarende. Jeg liker fargen og layouten og den den passer utmerket på min mobil som ikke har veldig stor skjerm eller tetthet/oppløsning. Jeg bestilte denne gangen billettene på nettsiden og kunne med en gang se på detaljene i appen.

Innsjekking på fly gjøres direkte i appen og trenger jeg å gjøre forandringer kan det også gjøre her. For en reisende er dette en app som er smekkfull av tekniske finesser.

QR-kode

Konklusjon

Applikasjonen er er liten og gratis og finnes også for iOS. Den har få nedlastinger (< 5000), noe som jeg finner litt rart, for den funker jo som den skal. Det kan hende det er litt for gruppe som reiser såpass masse at de bruker Berg-Hansen og i tillegg har en Android-telefon. Det er i alle fall supert at de ikke har bare laget iOS versjon. Denne ble sist oppdatert for en måned siden og fisket da noen bugs, noe som virker lovende. Ingenting å utsette her, gir den en femmer jeg.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

1 Kommentarer
  • Berg-Hansen Reisebureau
    23/11/2011 at 22:02

    Takk for en hyggelig anmeldelse!:) Vi har foreløpig flest nedlastninger av iOS-versjonen (+20 000), men rvi egner med at Android-brukere også vil øke!

Skriv kommentar