Apps
Åpen Artikkel
Blogg fra telefonen din med WordPress for Android
0

Blogg fra telefonen din med WordPress for Android

av Ørjan H Vøllestad09/01/2012

Når jeg tenker blogging, tenker jeg først og fremst på plattformene WordPress og Blogger. Utover disse to finnes det uhorvelig mange blogg-systemer som lar deg registrere en blogg på 1-2-3 og vips er du klar til dele tankene og idéene dine med verden.

Kjempen WordPress

WordPress er egentlig litt mer enn bare en blogge-plattform. Det er et publiserings-system som kan være langt mer enn en simpel blogg. Det bruker riktignok mest som en blogg og det er nok styrken dens. Men som Droidnytt og andre WordPress-baserte nettsted, er det tydelig at det også kan brukes som nyhetssnettsted, produktside, nettbutikk, firmaside og portefolio.

WordPress for Android

Nylig kom applikasjonen i ny versjon (2.0) som hadde med seg en hurtigmeny som raskt lar deg skrive og redigere artikler eller blogg-innlegg, opprette og redigere sider i tillegg til å administrere kommentarer.

Applikasjonen er lett og rask og behagelig å bruke. Sitter du på et nettbrett med litt større skjerm ( 7″ og oppover), vil du se en fin sidebar med artikler/kommentarer. Hurtigmenyen er tilgjengelig når som helst via et ikon oppe til høyre.

[nggallery id=6]

Har du en WordPress blogg eller oppdaterer du nyheter for et nettsted som kjører WordPress burde du stikke innom Android Market og laste ned WordPress for Android.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar