Apps
Åpen Artikkel
Glemmer du å sette mobilen på lydløs?
2

Glemmer du å sette mobilen på lydløs?

av Oddvar Tengesdal19/11/2012

Se for deg du sitter på et møte med sjefen, eller i forelesningen på skolen. Personen som snakker er på vei til å få fram poenget sitt. Plutselig ringer din mobil, og alle snur seg mot deg!

De fleste av oss kjenner seg nok igjen, og det er like flaut hver gang. Personlig har det hendt meg et par ganger, og da har jeg glemt å sette mobilen på lydløs. Det var da tanken slo meg, det må vel finnes noen apper som automatiserer dette?
Etter å ha søkt fram, og fant jeg til slutt appen Silent Time.

 

Oppsett og bruk

Når du starter appen førstegang må du sette opp din «timeplan» når du vil at den skal sette seg på lydløs og slå på lyden.

I bildet ute i margen kan du se hvilke dager som er valgt. Du ser også klokkeslettet hendelsen starter og stopper. Det skal legges til at du kan endre innstillingene slik du får 24-timers format, og du kan også velge om mobilen skal vibrere eller ikke ved innkommende anrop el meldinger.

 

Du kan også legge til unntak i «timeplanen» basert på kontakter i telefon lista. Du kan velge alle, eller filtrere på enkelte av dine hendelser.

 

 

 

 

Konklusjon

Jeg storfornøyd bruker, og har brukt appen selv i over 1 år.  Appen kommer i to utgaver: en gratis og en du kan donere til utvikler.
Du kan laste ned appen her:

[appbox googleplay com.QuiteHypnotic.SilentTime]

0%
0%
0%
0%
100%
Om Forfatteren
Oddvar Tengesdal

Oddvar er utdannet innenfor IT, og driver idag sitt eget konsulentselskap.
Han har jobber blant annet med drift, sikkerhet, og websider.
Oddvar er veldig interessert i sikkerhet også innenfor Android.

2 Kommentarer
  • carstenhp
    19/11/2012 at 10:32

    Flott tillegg! Ellers er Tasker kult for nettopp dette. Koster litt, men er verdt pengene hvis man trenger f.eks å skru lyd av og på, Wifi av/på etc.

  • 19/11/2012 at 12:27

    Bruker Tasker for dette. Har satt den opp slik at mobilen går i lydløs ved møter fra jobbkalenderen (dersom de er satt til ‘opptatt’), og tilbake til forrige status når møtet er over. Tasker er verdt hver krone.

Skriv kommentar