Apps
Åpen Artikkel
Google Currents tilgjenglig i Norge
0

Google Currents tilgjenglig i Norge

av Oskar G. Paulsrud11/04/2012

Google Currents er en nyhetsleser som kom i desember 2011, siden det har den kun fått gode kritikker av anmeldelere. Google satt sammen en fantastisk nyhetsapp, som i tilegg til at nettsteder kan legge seg inn i databasen, kan brukere legge inn egene rss-feeds. Currents lar deg laste ned artikler hver gang du er koblet til WiFi, slik at du kan sitte å lese på bussen eller liknende hvis du ikke vil bruke penger på 3G. Du kan lese alle artikler på ditt favorittspråk ettersom du kan velge å oversette alt, dette blir gjort igjennom Google Oversetter, som de fleste vet ikke er bestevenn med gramatikkboka.

I forbindelse med at Google lanserer Currents for Android, har vi i Droidnytt lagt oss inn på Google Currents og du kan legge oss til allerede nå (link under). Vi venter på å bli lagt til i katalogen, men dere kan alikevel legge oss til hvis dere bruker linken.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar