Apps
Åpen Artikkel
Google har endelig lansert sin egen Analytics app for Android
0

Google har endelig lansert sin egen Analytics app for Android

av Ørjan H Vøllestad30/06/2012

Det finnes flere analytics apper der ute, noen bedre enn andre. Noen koster penger og noen er gratis. Det jeg har spurt meg om er hvorfor det ikke har eksistert en analytics app fra Google selv. Nå er dette forandret. Google har lansert en Google analytics app som kan lastes ned til nesten enhver telefon/nettbrett. Appen lar deg se trafikken til nettstedet ditt i realtime og oversiktlig.

Skreddersy dine grafiske visninger

Foruten det pene grensesnittet som er på linje med med Android konvensjonene, er det to ting som falt i smak hos meg.  Det første fine tingen med applikasjonen er at du kan skreddersy to grafiske fremstillinger av tall/data du ønsker å se når du starter opp applikasjonen.

Statistikk i realtime

Dette er den andre delen av applikasjon jeg virkelig liker, at jeg kan se statistikk i nåtid, realtime. Jeg får se hvor mange som er innom siden i dette øyeblikket, hvilke sider de besøker og hvor de kommer fra om de ble henvist fra en annen side/nettsted.

Ingen widget

Det som kanskje er en nedtur og som andre har kommentert på play.google.com, er at det ikke følger med en widget . Hvorfor ikke spør du kanskje, det hadde vært fint med en widget som kunne vise en graf eller en realtime oversikt.

.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar