Apps
Åpen Artikkel
Google oppdaterer lekebutikken!
0

Google oppdaterer lekebutikken!

av Oskar G. Paulsrud10/04/2013

Etter mye rykter har google nå endelig kommet med versjon 4.0(red anm: 4.0.25). Google har gjort en stor designoppdatering og gjort sin applikasjonsbutikk mer effektiv.
Google har det siste året samlet designspråket sitt tettere og Google Play har addoptert mye av Google Now, og Matias Duarte har som vanlig gjort et godt og gjennomført design som passer godt inn i Holo-UI.

Android Teamet har gjort noen småendringer annet enn designmessig. De har blandt annet fjeret skjermbildet som kommer opp når du kjøper en app, slik at du automatisk kommer tilbake til applikasjonen istede for via «Fortsett å handle»-skjermen. Dette gjør at du får mer effektivt bruk av telefonen.

Oppdateringen rulles ut nå, men du kan oppdatere manuellt ved å laste ned .apk-fila og oppdater Google Play Store på telefonen din nå. Last ned Nye marked her!

Kilde: Gotta be Mobile

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oskar G. Paulsrud

Norsk Android-entusiast og fotograf. Redaktør på Drodidnytt.no men driver også på som freelance-journalist. I tilleg for en ekstrem interesse for mobiltelefoner er jeg også Formel1 fan og elsker den gode gamle papiravisa.

Kommentarer

Skriv kommentar