Apps
Åpen Artikkel
Instagram 3.0 går helt nye veier
0

Instagram 3.0 går helt nye veier

av Niklas Nygaard16/08/2012

De fleste har nok fått med seg hva Instagram er og mange definerer det som en app hvor man kan ta bilder, legge til «fancye» effekter og ikke minst dele med alle, proppet full av hashtags. Og det er kanskje i bunn og grunn en bra forklaring, dog i ganske så grove trekk. For Instagram er jo også et sosialt nettverk på linje med storheter som Facebook og Twitter, men her gir man sin historie ut via et bilde.

Instagram ut i verden

Nå kommer Instagram 3.0 og folkene bak vil ta fotofilter-bildene til et nytt steg. Ut i verden om man vil. For nå legges til noe de kaller for Photo Maps. For som Kevin Systrom, Instagram CEO forklarer i et intervju til Techcrunch, så vil de gjøre at historiene som blir delt får litt mer dybde i seg. Man får flere tråder i historien bak. Han mener også at sortering etter steder er mye bedre enn det å ha en kronologisk liste.

Oppdatering like rundt hjørnet

Instagram 3.0 er ikke ute på Play Market ennå, men når den kommer og du laster den ned så vil det første du ser være dette:
(:::Oppdatering 17.8. kl 12:15 ::: Den skal ligge ute for alles fornøyelse nå)

Som du ser så vil man kunne geotagge bilder som man allerede har i sin profil og med dette lage et kart med bildene man allerede har delt via Instagram. Når det er gjort kan alle som går inn på profilen din senere finne dette kartet og lete seg rundt. Det er selvfølgelig helt fritt og ikke legge til noen plassering på alle bildene hvis det er noen steder du ikke vil dele at du har vært. Alt kan også endres i ettertid.

Flere små finesser

Oppdateringen vil også dra med seg noen mindre forbedringer. Det blir lovet for eksempel raskere opplasting av bilder og en helt ny knapp som gjør at man kan merke kommentarer som spam.
Alt du fikk vite her og mere til finner du også i denne videosnutten lagt ut av Instagram.

 

Kilde: Instagram via Techcrunch

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar