Apps
Åpen Artikkel
La ungene spille billedlotto med kjempefine dyremotiver
0

La ungene spille billedlotto med kjempefine dyremotiver

av Ørjan H Vøllestad21/05/2012

Jeg har tidligere nevnt et bra billedlotto-spill for den yngre generasjonen (2+). Nylig kom jeg over et annet veldig fint billedlotto-spill for Android. Det heter Animal Memory Game.

Populært å spille lotto

Det forrige billedlotto-spillet jeg anmeldte her på Droidnytt var veldig fint og engasjerende for begge mine døtre på tre og fire år. De spør meg ofte om de får spille på «dataen» som de kaller nettbrettet mitt. Jeg synes mest det er koselig at de vil bruke nettbrettet og har ingen problemer med at de låner det. Ja, det hender faktisk at spillet må installeres på en telefon i tillegg til nettbrettet, bare for å unngå krig i huset.

Billedlotto er egentlig et gammelt hyggelig brettspill hvor du snur en og en brikke og prøver å finne to like. Vi har disse brettspillene liggende i hylla også, hvis alle vil spille sammen. Det er også fint for ungene.

Animal Memory Game er et bra navn, for det er virkelig det det handler om. Små digitale kort som har forskjellige dyremotiver og bakgrunner som du må huske plasseringen på for å kunne eliminere de vekk fra brettet. En spiller om gangen, et brett og mange små kort som må vekk.

To versjoner

Google Play forsøker å oversette tittelen på spillet men mislykkes med forsøket «Dyr Memory Game». Det er seks forskjellige brett å spille på, tre av disse er låst hvis du bruker gratisversjonen. Alle seks brettene er tilgjengelig om du er villig til å betale seks kroner.

Det tok ikke lang tid før den eldste av døtrene mine spurte meg hvorfor hun ikke kunne spille de tre nederste på startsiden. Jeg orket ikke forklare og lastet ned fullversjonen. Det angrer jeg ikke på. De har begge to hatt stor glede av å spille dette hukommelsespillet med koselige bilder og lyder.

Fun4Kids er de som står bak spillet og har ganske mange andre spill tilgjengelig på i Play-butikken.

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar