Apps
Åpen Artikkel
Lei av å sjekke både Yr og Storm?
1

Lei av å sjekke både Yr og Storm?

av Ørjan H Vøllestad15/11/2011

VG lanserte i dag en værapp som sjekke været for deg, både hos Yr og Storm og setter de opp mot hverandre, i to parallelle kolonner. Så vidt jeg vet er det ingen andre vær applikasjon som gjør dette. Og det finnes mange.

Været fra to kilder

Værtjenesten er utviklet av VG Mobil og baserer seg på data fra Storm Geo AS og yr.no levert av Meteorologisk institutt og NRK. Den gir deg fem-dagers varsel, nyheter om været og du kan lagre dine favorittsteder i appen.

Til å være en vær app har det absolutt det som du vil ha, selv om du skjønner at de har sniket inn nyheter også i appen. Det er kanskje for mange relevant, men til å være en vær app er et som regel været du vil ha, raskt og effektivt.

Ingen widget

VG Pent

Applikasjonen bruker tid på å starte opp, i alle fall på min noe eldre Android-telefon. Men når den er startet opp er grensesnittet raskt og enkelt å navigere i. Applikasjonen har ingen widget medfølgende, men kanskje like greit. Det er ikke den peneste appen, til tross for at det er Pent.no som står bak den, men den gjør sitt og viser på en fin måte været fra Yr og Storm, side om side.

[app]no.vg.android.pent[/app]

0%
0%
0%
0%
100%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar