Apps
Åpen Artikkel
Les alle dokumentene dine i frakoblet modus med siste Google Docs for android
0

Les alle dokumentene dine i frakoblet modus med siste Google Docs for android

av Ørjan H Vøllestad02/02/2012

Google har oppdatert sin app for Google Dokumenter. Ikke bare har de gjort tilgjengelig ethvert dokument du har i skyen i frakoblet modus, men de vil også forbli oppdatert mot versjonen i skyen når enheten din befinner seg på et trådløst nett.

Penere nettbrett utgave

Har du et nettbrett med Android Honecomb (3.x) eller høyere, vil du kunne se Google Docs i en penere utgave. Utseendet er i tråd med en rekke andre utseendemessige forbedringer gjort for Honeycomb og Ice Cream Sandwich. Åpner du appen på en mobil med en tidligere utgave av Android vil du se en skjerm om gangen, mens på 3.x og høyere på et nettbrett eller en mobil med LDPI oppløsning er appen todelt. På venstresiden vises en liste og på høyresiden en utvidelese av valgene du tar på venstresiden. Slik som dette:

Appen er bygd for forskjellige oppløsninger

Øk skjermoppløsningen til LDPI for å oppleve appens forbedrede utseende. Har du for eksempel et nettbrett på 7″ er sjansen for at du har oppløsning i MDPI temmelig høy (tilfeldig ordspill). I så fall kan du sette oppløsningen til noe høyere i build.prop (se her for hvordan du gjør dette).

Hva er greia på en Android? Screen Size og Density er ord som brukes, men hva betyr de? På en Android snakkes det om dp (dots per inch), ikke px (pixels), og en som utvikler applikasjoner på Android må tenke på skjermstørrelse og skjermtetthet. De fleste applikasjoner vil også klare å forholde seg til flere forskjellige slike oppsett.

Det er dette som nye Google Docs for Android gjør. Den forandres autmatisk etter oppløsningen på enheten.

På nettbrett

På mobil

Les mer om frakoblet modus og det nye utseendet på Google sine hjelpesider.

Kilde: googledocs.blogspot.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar