Apps
Åpen Artikkel
Mange gode forbedringer i neste versjon av Tapatalk – prøv helt gratis
0

Mange gode forbedringer i neste versjon av Tapatalk – prøv helt gratis

av Ørjan H Vøllestad31/03/2012

Tapatalk er en forum app, en applikasjon som gjør store forum lettere å navigere på Android enheter. Jeg har selv brukt Tapatalk en stund og hadde ingen problem med å betale 15,- for noe som brukes ofte. Alle de som har betalt femten kroner har nå bidratt til at gjengen som står bak appen har kommet med en ny forbedret versjon.

Hva er nytt i Tapatalk 2?

Konto synkronisering, chat, forbedret moderering, mye bedre brukergrensesnitt og over 100 feiler er fikset.

Dette er en populær applikasjon og faktisk er XDA sin egen app bygd på Tapatalk. Se vår test av nye tapatalk2 og les hva som er forskjellen fra den versjonen som ligger ute på Play butikken og den nye betaen (gammel versjon til venstre og ny til høyre):

[tabgroup]
[tab title=»Forumoversikt»]

Det er tydelig at tittelen på forumer har blitt bedre, med at om de er lange fordeles over flere linjer framfor å vises på en linje, noe som kan komme til å kutte tittelen. Også lettere å se hvilken flik/fane som egentlig vises, ved at det nye grensesnittet på høyresiden har en strek i designet under hvilken fane som er den aktive.

[/tab]

[tab title=»Trådoversikt»]

Her ser vi en stor forbedring i mengde informasjon som vises på skjermen uten å måtte bla nedover. I det nye designet ser vi tre emner, mens i det gamle bare to. I tillegg er det bakt inn mer informasjon fra forumet, blant annet hvor mange som følger med på tråden/emnet. Klokkeslettet for siste oppdatering er også bedre utskilt med en annen farge. Det samme er tittelen på tråden, som liksom blir mer tydelig i det nye designet. Profil-bilde og trådforfatter er ikke så plasskrevende som i det gamle heller.

[/tab]

[tab title=»Trådvisning»]

Når du åpner opp et emne/en tråd, vil du i det nye designet merke at tekst som i forumet har annen formatering vises slik her også. I det gamle vises tekst som uformatert tekst. Antall som liker tråden og innlegget i tråden vises med en tommel opp og ett tall. Datoformatet er også mer konkret. Her også er skriftstørrelse blitt mindre og mer plass på samme skjermbilde. Skriftstørrelsen kan nok forandres i oppsettet, men et default mindre gjorde ingenting for meg.

[/tab]

[/tabgroup]

Har du tilbakemelding på nye Tapatalk 2, kan du gi det her.

Kilde: tapatalk.com og www.xda-developers.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

Kommentarer

Skriv kommentar